Bitcoin prisanalyse: Som teknisk svag bølge / BTC / USD opdeling til 7.200 $ væve

Bitcoin-prisen fortsætter med at svækkes teknisk, når faldet under $ 9.000 og $ 8.000 bliver stærkere.
21 og 50 EMA vil fortsat tilbyde støtte i mellemtiden, hvilket giver tyrene en kamp chance for at få tilbage $ 9.200 support.

Bitcoin-teknisk sundhed er fortsat forværret i de sidste par uger. Der er ingen signaler om vækst, men tværtimod sender Bitcoin fortsat massive salgstegn. Mot slutningen af sidste uge fejede en bearish bølge over markedet og skårede forsøget på Bitcoin Era tyre til at overvinde modstanden på $ 9.350.

I stedet for tanke Bitcoin for at teste supporten på 9.050 $

I mellemtiden handles Bitcoin for $ 9192 efter at have trukket sig tilbage fra weekenden højt nær $ 9.200. Spændende var Bitcoin-tyre steget over faldende trendlinjemodstand. I skrivende stund beskæftiger den største cryptocurrency sig med en stigning i salgspresset.

14 BTC & 95.000 gratis spins for hver spiller, kun i mBitcasino’s Viking Conquest! Spil nu!
Fra et teknisk perspektiv lægger Relative Strength Index (RSI) tilbagetog fra overkøbet (70) vægt på den styrkende bearish arm. Imidlertid fremhæver den bevægende gennemsnitskonvergensdivergens potentialet for en sidelæns handelsaktion, der overtager.

MACD holder i øjeblikket over midtlinjen og har en lidt bullish divergens

Så længe det tekniske billede forbliver intakt, vil Bitcoin-tyre have en kæmpe-chance for at inddrive støtten til $ 9.200. Bemærk, at prisen holder over både 50 og 21 eksponentielt glidende gennemsnit (EMA). Dette betyder, at selv om Bitcoin’s tekniske helbred svækkes, har tyre ikke mistet alt endnu. De har stadig potentialet til at holde Bitcoin over $ 9.000.

På nedsiden kunne et andet fald under $ 9.000 åbne Pandora-boksen med tab, der sandsynligvis vil stige hurtigt mod $ 7.200. En lavere pris for Bitcoin er den eneste måde at skabe efterspørgsel og bringe købere tilbage på markedet. For kampen for at forblive over $ 9.000 fortsætter med at have forrang.

Dieser Beitrag wurde unter Bitcoin veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.