SBI lanserer Bitcoin-utlånstjeneste, planlegger å legge til støtte for Ethereum og XRP

Krypto-aktivaselskapet SBI VC Trade har kunngjort oppstart av sin utlånstjeneste for kryptovaluta som skal starte i dag 24. november 2020.

Selskapet, populært kalt den japanske finansgiganten, fortsetter å gjøre nye utviklinger og får dermed massiv anerkjennelse i kryptoindustrien.

Den nye tjenesten som er lagt til selskapets tjenester kalt ‚VC TRADE LENDING‘, vil tillate kunder som låner ut sine kryptoaktiver til selskapet, å motta bruksgebyrer på det tildelte kryptolånet.

I mellomtiden vil bruksgebyret som tilbys en kunde bli bestemt av mengden og perioden lånet vedvarer. Derfor fungerer det som et fortjenestemiddel for kunder mens selskapet har eiendelene sine i en gitt periode.

I henhold til kunngjøringen fra SBI VC Trade ble det gitt nærmere utdyping om hva VC TRADE LENDING-tjenesten innebærer.

„VC TRADE LENDING“ er en tjeneste som gjør det mulig for kunder å leie ut sine cryptocurrency-eiendeler til oss og motta bruksgebyrer i henhold til mengden og perioden av cryptocurrency-eiendelene. Selskapet forklarte.

VCTRADE-UTLÅNING sikrer høyere pålitelighet

Blant kvalitetene som er lovet på VC Trade Lending, er funksjonen med høyere pålitelighet. Siden usikkerheten om konkurs er en av risikoen kryptovaluta-långivere har en tendens til å se for seg, forsikrer selskapet at kundene kan bruke dem med tillit, ettersom alle kundenes utlånsmål for „VCTRADE LENDING“ er SBI-konsernets selskaper som har høy pålitelighet.

Gjennom den nye utviklingen lovet selskapet også å gi kundene optimale handelsmuligheter.

„Vi vil gi flere handelsmuligheter ved å formulere passende produkter som samsvarer med markedet basert på kunnskapen og de store prestasjonene SBI Group har.“ Sa de.

SBI VC Trade avsluttet kunngjøringen med å avsløre sine fremtidige planer om å utvide tjenestene ved å legge til kryptovalutaer som XRP, ETH og lignende. Tjenesten „VC TRADE LENDING“ støtter bare Bitcoin i skrivende stund.

Selskapet avdekket videre sin intensjon om å legge til ulike typer utlånsperioder i tjenestene.

About the author